top of page

Bredd, höjd och spets som lyfter ditt varumärke.

Alla har olika behov när det gäller marknadsföring och kommunikation. Vissa behöver informera och utbilda, några vill sticka ut och provocera medan andra ska tänka nytt och göra om. 

 

Jag hjälper dig och ditt företag med copywriting, content marketing och varumärkesstrategi för hela kundresan – alltid med fullt fokus på att hjälpa dig att nå dina affärsmål, vare sig det är att stärka ditt varumärke, attrahera fler leads eller locka nya investerare.

Uppdragens omfattning och samarbetsform ser olika ut för olika kunder, men här är några exempel på vad jag kan göra för dig.

Copywriting

Jag skriver kristallklar copy som informerar, engagerar och konverterar dina läsare. Allt från korta slogans och rubriker till filmmanus, annonscopy, e-postmarknadsföring eller texter till din hemsida kan du få hjälp med från min vassa penna (bildligt talat alltså, jag skriver oftast på min MacBook). Självklart skriver jag också på engelska och kan översätta från svenska till engelska, eller tvärtom.

Content writing

Vilket värde kan ditt företag och dess produkter eller tjänster skapa för dina kunder? Tydligt innehåll är ett klockrent sätt att beskriva kundvärde och samtidigt stärka ditt varumärke. Jag har lång erfarenhet av content marketing och kan bistå med allt från att ta fram en effektiv innehållsstrategi till att skriva SoMe-inlägg, artiklar, blogginlägg och kundcase som tilltalar såväl läsare som sökmotorer.

Strategi och koncept

Behöver du stöttning i vart ni ska med er marknadsföring? Saknar ni en röd tråd i ert varumärkesarbete? Ska ni ta fram en ny kampanj? Vare sig du bara behöver någon att bolla med eller någon som ritar ut hela kartan för er fortsatta strategi är jag en pålitlig partner du kan luta dig mot.

Fire Starter

Jag har själv jobbat i inhouseteam och på marknadsavdelningar som gjort riktigt bra grejer, men där det ibland behövts nån som kommit in och tänt en gnista. Nån utifrån att bolla idéer med; som kan se på saken från ett annat håll och komma med nya, fräscha tankar. Jag kan vara den killen för er, inför er nästa kampanj eller på er nästa workshop. Behöver ni hjälp att förverkliga idéerna som kommer fram är jag givetvis öppen för det också.

Så vad väntar du på? 

bottom of page