top of page

Vad kostar det?

Där kom den: miljonfrågan (nej, det kostar inte en miljon – såvida vi inte gör nåt riktigt stort tillsammans). 

 

Jag har aldrig haft som ambition att vara billigast. Företag anlitar mig för min kompetens och min förmåga att skapa kommunikation som gör skillnad. De vet att det kommer att löna sig i slutänden. 

Med det sagt. En kort text kan ta ett par timmar att skriva, medan ett strategiarbete kan ta flera dagar eller veckor. Därför är det svårt att ge ett pris på rak arm, men hör av dig så ska vi säkert hitta en lösning som funkar för båda parter.

Köp enstaka projekt

Passar bäst när du har ett avgränsat projekt som du vill ha min hjälp med, exempelvis en kampanj som ska tas fram, ett strategiarbete som ska göras eller ett antal texter som ska skrivas. Kan offereras med fast pris eller faktureras på löpande timme, beroende på vad vi kommer överens om.

Prenumerera på mina tjänster (populärt)

För att det låter roligare med prenumeration än retainer. Vi skapar helt enkelt ett löpande paket, anpassat efter dina behov. Jag låser ett antal timmar av min vecka eller månad för att jobba med din marknadsföring, mot en löpande månadskostnad. Paketet kan också innebära att vi kommer överens om att jag ska leverera ett antal artiklar, bloggposter eller SoMe-inlägg varje vecka eller månad.

Anlita mig på hel- eller deltid

Behöver ni en ny kollega i marknadsteamet eller på byrån? Tjänst- och föräldraledigheter, sjukskrivningar och medarbetare som slutar kan skapa luckor som är svåra att fylla på kort sikt. Jag har jobbat såväl på byrå som inhouse och haft vitt skilda roller, från copywriter till Marketing & Communication Manager och CMO. Jag kan snabbt sätta mig in i era behov och ta mig an en interim konsultroll hos er på hel- eller deltid (förutsatt att jag har tid förstås).

Redo att levla upp din marknadsföring?

bottom of page